top of page

UTSTILLERE

Ønsker du å ha stand eller er det noen du gjerne vil vi skal spørre om å komme? Send oss en e-post til kontakt@oslovegetarfestival.no

PRODUKTSALG/ SMAKSPRØVER

Eroma Perfumes- Eroma er et norsk merke som produserer naturlige og veganske parfymeoljer, skjeggoljer og behandlingsoljer. Nydelige dufter som er langvarige, skånsomme for huden og helt uten alkohol. Skjegg- og hårolje fulle med vitaminer og mineraler for sunn behandling - disse er også lokalprodusert i Asker!

Go'Vegan - Go'Vegan lager spennende og velsmakende produkter for alle. Kom til deres stand for smaksprøver og salg av forskjellige produkter! 

GroGro - GroGro tilbyr fersk, økologisk klimavennlig mat for barn. Maten er kaldpresset for å bevare den ferske smaken og naturlige næringen råvarene består av. GroGro er først ut med smaksgaranti på mat til barn.Besøk GroGro for smaksprøver! Det vil også være muligheter for å kjøpe med hjem, med gode tilbud. Fersk mat til barn, uvanligere enn du tror.

Norwegian Energy - Norwegian Energy produserer vegansk energidrikk med tare og blåbær. Kom på deres stand for en smaksprøve, eller kjøp produkter med hjem! 

Olivenlunden 1830 - Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. PÅ deres stand gir de ut smaksprøver av smakstilsatte olivenolje med fruktig balsamico. 

Oliven fra Hellas Fyll opp lagrene fra det store utvalget av deilige oliven fra Hellas og Italia!

Soppkompaniet - Soppkompaniet kommer med digg, økologisk, norskprodusert fersk gourmetsopp som feks blågrå østerssopp, Lion's mane og "donko" shiitake.De selger også fruktklare Spray&Gro so ppdyrkesett, tørket sopp, b.culture mushroom Shoyu m.m. Kom på standen deres for smaksprøver av umami booster- b.culture mushroom Shoyu.
Dette er en fermentert soppsoya som gir den ekstra dybden til maten.

Tre og Ro - Hos Tre og Ro bruks det utelukkende gjenbruksmaterialer for å produsere blant annet serverings- og skjæreføler i heltre eik eller valnøtt. Alle fjølene er håndlaget slik at ingen er helt lik!

Web1-09.png

ANDRE STANDS

Askøy Dyrefristed - Askøy Dyrefristed tar vare på over hundre dyr, mange med spesielle behov. På standen deres selger de håndlagde og holdbare produkter til inntekt for gjengen.

Dale Store Gård - Dale Store gård er Norges første og største fristed for landbruksdyr. De har reddet dyr fra ulike skjebner, og nå bor det blant annet kyr, hester, geiter, sauer, lamaer, landsvin, ullgriser, samt flere ulike fuglearter hos dem. De produserer også grønnsaker gjennom deres andelslag. På deres stand kan du lære mer om dyr og deres behov, melde deg som frivillig for å hjelpe dyrene, bli dyrefadder, melde deg inn i andelslaget- eller bare stikke innom for en hyggelig prat!

FugleAdvokatene - En frivillig organisasjon som driver med redning og rehabilitering av byfugler i Oslo og Bergen, samt informasjons- og holdningsarbeid. På deres stand kan du kjøpe fine produkter, som sokker og kopper, med fuglemotiver. 

TIDLIGERE UTSTILLERE

RESTAURANTBODER

Eat Happy Vegan – Salg av deilige autentiske vietnamesiske retter og drikke. 

Empress – Empress setter opp Eliksir Bar, som serverer nydelig alkoholfrie cocktails, egenprodusert Kombucha og Winealts, og supergode Crunch Wraps.
Food Shack - Food Shack Rock`n roll vegan food er endelig tilbake med sine veganske burgere!

​Funky Fresh Foods – Restaurant i Oslo, alltid vegansk og minst 50 prosent økologisk!

GRØNNMAT - Smakfulle sandwicher laget på sesongens råvarer.

King Falafel - Autentisk vegansk mat fra Syria, med falafel som spesialtiet.

Los Tacos – Los Tacos serverer deilige burrito og fantastiske bowls og annen meksikansk-amerikansk street food.

Monsun Restaurant - Smak utrolig digg, vegansk og asiatisk street food fra Vietnam, Korea og Taiwan.

Mother India – Mother India serverer nydelig og autentisk indisk street food.  

Naturli` – Naturli` kommer med sin splitter nye foodtruck og frister med saftige burgere.

PlantBased - Spis supergode, økologiske og bærekraftige retter, som burgere, pølser og annet godt. 

Two Monkeys - Deilige og ferskpreppede burritos, fries og sandwicher servert fra Oslos nyeste veganske food truck!

SOHO/Håndbakt OSLO - Freshe salatbowls med lokaldyrkede grønnsaker, acaibowls med mandelsmør og topping. Det helveganske bakeriet Håndbakt OSLO serverer fersk bakst og egen brent kaffe fra kaffesykkel.

Sylvia´s Mexican Kitchen – Meksikansk mat på høyt nivå. Chef Sylvia disker opp med sine deilige tacos og tostadas. Her får dy en smakebit av Mexico med topp norske råvarer.

Vafleriet – Salg av supergode og veganske belgiske vafler, softis, kuleis, smoothies og milkshakes. 

PRODUKTSALG/ SMAKSPRØVER

Web1-11.png

ArnikaNettbutikk for naturlig helse & velvære. Egne veganske merkevarer som Plantforce Synergy. Protein og Biosym veganske kosttilskudd.

Alpro - Smaksprøver på Not MLK og smak iskaffe som er laget med Alpro Not MLK.

Aktivist.no - Klær m.m. til aktivisten, veganeren og mennesket som bryr seg om dyr, mennesker og planeten vår. Klærne er etisk og vegansk produsert.

Bakerina - Skikkelig chunky veganske cookies - kanskje de beste du kommer til å smake?

Basically plastic free - Norges første 100% plastfrie nettbutikk!Selger produkter for kropp, hjem og fritid, og har et godt utvalg av vegansk kroppspleie og munnpleie.

Botanic Garden - Salg av økologisk skjønnhetsprodukter, accessories, pynteting og sauna accessories.

Bønnespiren - Hinsides gode, veganske makroner som normalt bare selges i Stavanger. 

Coia - Kjøp bærekraftige serveringsprodukter og andre "must have" produkter til hjem og kjøkken

Det Planeten Trenger - Vegansk Livsstil - Møt forfatteren bak boken og bli inspirert.

Deva Gruppen – Indisk dagligvarebutikk i Oslo, som selger plantebaserte produkter. På standen får du gratis smaksprøver på spennende produkter og kan kjøpe supergode indiske produkter med hjem.

Ecopets - Plantebasert mat og snacks til dine firbente venner - hunden din vil gjerne at du stikker innom!
Elm Organics - Det grønne skiftet med såper fra elm organics. 100% vegansk & cruelty-free, økologisk sertifisert.

Fungi - Kjøp naturlig smaksforsterker, bygget for hånd av krydder plukket i Norge.

Fruktnett - På standen får du tak i fruktnett og andre nett, som har til sitt formål å få deg som forbruker til å bruke mindre plast i hverdagen. Alle nett er håndlaget og unike!
GlederFraNaturen - En stand fullspekket av naturlige gleder for de firbente. 

Go'Vegan - Be Nice - Utdeling av vareprøver fra Go'Vegans produktportefølje og salg av utvalgte produkter. 

Gruten - Gruten skaper nye verdier av kaffeavfall! På standen kan du skaffe deg såper og kaffekopper laget av kaffegrut, og ikke minst dyrkekit for å gro din egen østerssopp hjemme!

Grønne Folk - Få gratis smaksprøve fra de nydelige produktene fra Grønne folk. 

Grønne Trinn - Salg av enklere miljøvennlige alternativer til en grønnere hverdag, uten unødig plastbruk. Fra veganske sjampobarer til gjenbrukbare vannflasker.

Grønt Skift - Salg av etiske og miljøvennlige klær og kjøkkenkluter, forkle, morgenkåper og håndklær.

Haldiram – Haldiram selger supergode indiske snacks og frossenretter, som gir deg følelsen av å være i India, på ditt eget kjøkken. 

Honest Sheese - Artisanal & Vegan - Kom og få smaksprøver på hjemmelaget vegansk ost og legg inn din bestilling på favorittosten din!

Husbonden - Stort utvalg av fersk og tørket gourmet- og medisinsopp, is-te med sopp og fingermat. Og få med deg hvordan du kan dyrke hjemme!

Kysthagen - Verdens beste gulrøtter sorteres bort på grunn av form og størrelse - heldigvis får de nytt liv i nydelige juicer fra Kysthagen!

Linda Illustrasjon - Salg av søte print og postkort til dyre- og planteelskere i fargerik og leken stil som passer for både barn og voksne. Motivene er planter, planeter, mange snille og noen litt sinte dyr.
LJÓS Candles - Håndlagde, bærekraftige og miljøvennlige lys med deilig duft.

Greske oliven - Fyll opp lagrene fra det store utvalget av deilige oliven fra Hellas og Italia.

HOFF Liv Laga – Kom på Liv Lagas stand og få gratis smaksprøver på deilige burgere, laget av norske råvarer.  

LOCO - Nyåpnet vegansk dagligvarebutikk som har med spennende tilbud fra leverandørene.

Natur-Import A/S - smaksprøver og salg av pateer og andre produkter. 

Naturli` – Naturli` deler ut digge smaksprøver. på is - kom og smak!
New Movements - Veganske, lekre sko som kun bruker organiske, fornybare og resirkulerte materialer. De kommer med en stor stand hvor du kan prøve sko - gi dem beskjed om hvilke sko du vil prøve så er du sikker på at de har din størrelse.

Northern Company - Northern Company er et prisbelønnet norsk selskap som høster og selger viltvoksende norsk tang fra Træna ved Polarsirkelen. 

Oh Yes - Salg av snacks, livsstils- og velværeprodukter som er plantebaserte, rene og naturlige.

Olivenlunden 1830 - Gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske spesialiteter fra middelhavet.

Plantego' - På standen til Plantego' får du smake nyheten Plantego' Gazpacho, kalde supper som kan drikkes på farta.

PRYD brodering - Pryd er en pittelite broderingsbedrift fra Stavanger som lager strykemerker og broderer på bruktklær og tilbehør.

Q® Planti® - Kom og smak nydelige plantebaserte alternativer til yoghurt. Q® Planti® Mango og Pasjon og Q® Planti® Bringebær og Lime - hvilken blir din favoritt?

Sunnhetsbladet - Norges eldste helsetidsskrift anno 1881. Kom innom for deilige smaksprøver, helsetest, quiz med mer. Spesialtilbud på abonnement på bladet!

Talor Made - Himmelske veganske donuts til å ta med hjem + kaffe og andre godsaker.

Veganor - Salg av veganske matvarer som vegansk ost, soyaprodukter, tofu, pasta, godteri etc.

Villbrygg - Opplev Villbryggs fermenterte og alkoholfrie drikker laget av ville vekster, urter og bær. Drikkene kan nytes kalde på stedet eller kjøpes med hjem til deg selv eller dine kjære.

Wild Fire Foods - En gjeng ildsjeler som håndlager sauser uten fyllstoffer og tilsetninger etter gamle familieoppskrifter.

ANDRE STANDS

​​Anima - En internasjonal dyrevernsorganisasjon. Finn ut hvordan du kan hjelpe dyrene, få smaksprøver og mulighet til å kjøpe noe for å støtte dyrene! 

​Askøy Dyrefristed - Et fristed og "for alltid-hjem" for dyr i nød. Hør mer om dyrene og livet på et dyrefristed, og kjøp produkter med vegansk budskap. 

Clode - Et månedlig digitalt magasin fullspekket av inspirasjon til å leve mer bærekraftig. Hør mer om magasinet og fordelsprogrammet, som gjør det billigere å handle bærekraftig.  
Dale Store Gård - Et fristed for gårdsdyr og et andelslandbruk med grønnsaker.

DNT - Edru livsstil - Kom innom vår stand for å snakke om gode rusfrie drikker og hvorfor man burde velge rusfritt.

Dyrevernalliansen - Få informasjon om hvordan best ta dyrevennlige valg i hverdagen, og møt et utvalg av organisasjonens fagarbeidere og ansatte. 

Framtiden i våre hender – Jobber for et bærekraftig kosthold med mer frukt og grønt og mindre kjøtt.

FugleAdvokatene - En frivillig organisasjon som driver med redning og rehabilitering av byfugler i Oslo og Bergen, samt informasjons- og holdningsarbeid.

Glitter styling - Bli glitret opp gratis med nedbrytbart bioglitter! Gratis for alle!

​Greenpeace – Organisasjon som krever minst 50% reduksjon av både produksjon og konsumpsjon av dyreprodukter globalt og et norsk forbud mot statlig kjøttreklame.

Grønn Framtid -  Få tips hvordan du kan spise mer deilig plantebasert mat - vi hjelper deg med å komme i gang!

Happy Hounds -  Hos Happy Hounds Hundesenter får hunden din lek, trening, kos og hvile mens du er på jobb, med god dyrevelferd og høyt individfokus!
Healing Happy - Coaching og helseveiledning hvor mat brukes som medisin.

Landerud Gård - Salg av merch og verving av fadderne for dyrene på gården.
Miljøpartiet de Grønne (MDG) - Møt politikere fra MDG og snakk om en politikk for mennesker og miljø!

Nettverk for dyrs frihet - En dyrevernsorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. På standen kan du se filmer, kjøpe merch og bli medlem.
NOAH - for dyrs rettigheter – Hør mer om NOAHs arbeid for dyrene, bli medlem, kjøp merch og delta i gøyale aktiviteter. 

Norsk Vegansamfunn - På standen kan du ha samtaler om vegansk livssyn, og få mulighet til å melde deg inn i organisasjonen.

Oslo Venstre - Utdeling av grønn og liberal politikk for miljø og dyrevelferd.
Physicians Association for Nutrition (PAN) Norge - PAN Norge er en forening for leger, ernæringsfysiologer og annet helsepersonell som svarer på dine spørsmål om plantebasert mat.

Snekkergrenda – Grønt nabofellesskap - Et vegansk bofellesskap som utvikles i Tomter, med 28 rekkehus og leiligheter, felleshus, dyrkingsareal m.m.Stikk innom vår stand og ta en prat!

Økologisk Norge - Norges største ideelle organisasjon for både de som spiser og dyrker økologisk. Bli med og få magasinet Ren Mat.

World Saving Hustle - World Saving Hustle (WSH) er en nettverksorganisasjon som jobber bredt med klima og miljøvern, dyrs rettigheter og menneskerettigheter. 

bottom of page