top of page

UTSTILLERE

Ønsker du å ha stand eller er det noen du gjerne vil vi skal spørre om å komme? Send oss en e-post til kontakt@oslovegetarfestival.no

SPONSORER

Bastard Burgers - Supergode, prisbelønt burgerrestaurant med mange veganske alternativer på menyen. 

HOFF Liv Laga - Få smaksprøver på Liv Lagas supergode burgere

NOAH - for dyrs rettigheter - Kjøp kule klær og annet merch,hør hva NOAH gjør for dyrene og få tips til hvordan ta mer dyrevennlige valg i hverdagen. 

PRODUKTSALG/ SMAKSPRØVER

Web1-09.png

Bakerina - Veganske cookies for alle, her er det vanskelig å finne noe du ikke liker!

Eat Green - Få smaksprøver av Eat Greens digge nye kjøtterstatningsprodukter! 

Elm Organics - Prisvinnende økologisk hud og hårpleie. Elms visjonen er å tilby produkter som ikke skader menneske, dyr eller natur. Elm representerer begynnelsen på en ny epoke med ren kosmetikk, sertifisert med høyeste standard, premium kvalitet, økologisk, vegansk & cruelty free.

Eroma Perfumes - Eroma er et norsk merke som produserer naturlige og veganske parfymeoljer, skjeggoljer og behandlingsoljer. Nydelige dufter som er langvarige, skånsomme for huden og helt uten alkohol. Skjegg- og hårolje fulle med vitaminer og mineraler for sunn behandling - disse er også lokalprodusert i Asker!

Gaiamika Atelier - Gaiamika Atelier fokuserer på funksjonelle og eksperimentelle keramiske produktene som viser skjønnheten i ufullkommenhet. Hvert stykke er håndformet på dreieskive og hånddekorert. De lager en unik keramikk og holder keramikkurs for Oslos innbyggere. Gaimika Atelier brenner for moderne design, mennesker og farger som omgir oss både i byen og i naturen.

Good for Me - Good For Me er en norsk merkevare innen veganske kosttilskudd og kosmetikk. Deres mål er å tilby et univers av kvalitetsprodukter, inspirasjon og kunnskap som bidrar til å gi kundene våre et bedre og sunnere liv – uten at det går utover planeten vår.

Grønne Folk - Få smaksprøver på burger, falafel og gryter!

Go'Vegan - Go'Vegan lager spennende og velsmakende produkter for alle. Kom til deres stand for smaksprøver og salg av forskjellige produkter! 

GroGro - GroGro tilbyr fersk, økologisk klimavennlig mat for barn. Maten er kaldpresset for å bevare den ferske smaken og naturlige næringen råvarene består av. GroGro er først ut med smaksgaranti på mat til barn.Besøk GroGro for smaksprøver! Det vil også være muligheter for å kjøpe med hjem, med gode tilbud. Fersk mat til barn, uvanligere enn du tror.

Linda Illustrasjon - Linda Illustrasjon lager plakater, kort og notatbøker med dyre- og plantemotiv i sterke farger som passer for både voksne og barn.Illustrasjonene forteller ofte en historie og noen av dyrene hennes er litt irriterte fordi de ikke er helt fornøyd med hvordan de blir behandlet i dagens samfunn.

LJÓS Candles - Ljósidéen ble født dypt i Norges skoger. Vi produserer duftlys laget med naturlig, bærekraftig, økologisk soyavoks, duftet med 100% naturlige eteriske oljer.

Makroner&Co​ - Mange forskjellige veganske makroner! Vi gleder oss til å teste alle, spesielt salt karamell! 

Natur-Import - Natur-Import selger vegansk kosttilskudd - mat - og hudpleieprodukter. Velkommen!

Norwegian Energy - Norwegian Energy produserer vegansk energidrikk med tare og blåbær. Kom på deres stand for en smaksprøve, eller kjøp produkter med hjem! 

Now Here Instant - Now Here Instant driver småskalaproduksjon av plantebaserte aromaterapilys, såper og rollere beriket med krystaller. Hver produkt er håndlaget og pleiet med god tid fra deres lille studio i Oslo. Laget med nøye utvalgte ingredienser - rent, vegansk, miljøvennlige og økologisk.

Olivenlunden 1830 - Olivenlunden 1830 er en gastronomisk spesialforretning for olivenolje, balsamico og kulinariske produkter fra Middelhavet. PÅ deres stand gir de ut smaksprøver av smakstilsatte olivenolje med fruktig balsamico. 

Oliven fra Hellas Fyll opp lagrene fra det store utvalget av deilige oliven fra Hellas og Italia!

Pryd Brodering - Pryd brodering kommer hele veien fra Stavanger og har med seg strykemerker med mening og broderte klær og tilbehør. I år kan også barna være med på Pryds tegnekonkurranse hvor vinneren vil få sitt eget miljø- og dyrevennlige strykemerke produsert!

Soppkompaniet - Soppkompaniet kommer med digg, økologisk, norskprodusert fersk gourmetsopp som feks blågrå østerssopp, Lion's mane og "donko" shiitake.De selger også fruktklare Spray&Gro so ppdyrkesett, tørket sopp, b.culture mushroom Shoyu m.m. Kom på standen deres for smaksprøver av umami booster- b.culture mushroom Shoyu.
Dette er en fermentert soppsoya som gir den ekstra dybden til maten.

Sunn og Grønn Lykke - Sun og Grønn Lykke lager det diggeste pålegget! Kom innom deres stand for noen smaksprøver!

The Nordic Paws - The Nordic Paws er startet for å tiltrekke oppmerksomhet til utrydningstruede dyr og dyr i industrien som trenger en stemme. Tonje bruker sine kreative egenskaper innenfor blant annet tegning med mer, for å vise andre hvordan hun selv ser på dyrene og hvordan hun tenker de selv skulle ønske og bli sett. Med kjerlighet og omtanke, i det lekende fri dekket av natur.

Tre og Ro - Hos Tre og Ro bruks det utelukkende gjenbruksmaterialer for å produsere blant annet serverings- og skjæreføler i heltre eik eller valnøtt. Alle fjølene er håndlaget slik at ingen er helt lik!

Veganske Fristelser - Savner du sjokolader som twix og snickers? På standen til Veganske Fristelser får du kjøpt den veganske versjonen av disse sjokoladebarene og fler!

Villbrygg - Opplev Villbryggs fermenterte og alkoholfrie drikker laget av ville vekster, urter og bær. Drikkene kan nytes kalde på stedet eller kjøpes med hjem til deg selv eller dine kjære.

RESTAURANTBODER

Håndbakt - Deilige boller, kaffe, og sandwicher!

 

EatHappy Vegan - EatHappy serverer autentisk vietnamesisk mat som smaker utrolig godt! 

Empress - Empress serverer kombucha, nydelige alkoholfrie cocktails, og meksikanske hot dog!

Falafel n Juice​ - Kom og spis deilige falafelwraps og drikk ferskpresset juice! 

Los Tacos - Los Tacos er et Mexikansk-Americansk konsept som serverer burrito utviklet I samarbeid med Mari Hult fra Vegetarbloggen! 

Mesob Restaurant - Smak på den deilige eritreiske og etiopiske maten til Mesob!

Monsun Vegan - Monsun serverer digg asiatik streetfood! 

Nordvegan - Hos Nordvegan får du digge Bao Buns, sommerruller, og fantastiske kaker!

Sylvias Mexican Kitchen - Meksikansk streetfood! 

Two Monkeys - Her serveres byens deiligste veganske kebab! 

Vafleriet - Kom og prøv legendariske veganske belgiske vafler med mye deilig digg på!!

ANDRE STANDS

Web1-11.png

Askøy Dyrefristed - Askøy Dyrefristed tar vare på over hundre dyr, mange med spesielle behov. På standen deres selger de håndlagde og holdbare produkter til inntekt for gjengen.

Dale Store Gård - Dale Store gård er Norges første og største fristed for landbruksdyr. De har reddet dyr fra ulike skjebner, og nå bor det blant annet kyr, hester, geiter, sauer, lamaer, landsvin, ullgriser, samt flere ulike fuglearter hos dem. De produserer også grønnsaker gjennom deres andelslag. På deres stand kan du lære mer om dyr og deres behov, melde deg som frivillig for å hjelpe dyrene, bli dyrefadder, melde deg inn i andelslaget- eller bare stikke innom for en hyggelig prat! 

DNT - Edru Livsstil Norge - Kom innom vår stand for å snakke om gode rusfrie drikker!

Dyrebeskyttelsen - Praktisk hjelp til dyr i nød, det er Oslo-avdelingen til Dyrebeskyttelsen Norge sitt fremste formål. Kom innom for å høre mer om arbeidet vårt for å hjelpe hjemløse og dumpede dyr, og hvordan du kan gjøre en forskjell for noen som trenger det. Du kan også melde deg som frivillig, få hjelp til å melde deg inn i organisasjonen, lære mer om vårt fadderprogram og hvordan ditt bidrag hjelper oss i arbeidet.

Framtiden i Våre Hender - På standen til Framtiden i våre hender kan du få grønne tips for et redusert klimaavtrykk.
Med over 45 000 medlemmer jobber Framtiden i våre hender for at næringsliv og politikk skal ta større grep for redusering av klimautslipp; gjennom bl.a reduksjon av kjøtt og mindre matsvinn. Besøk Norges største miljø og solidaritetsorganisasjon for å høre mer om hvordan du kan bidra.

Grønn Framtid - Grønn Framtid er en ideell organisasjon som jobber for et mer rettferdig matsystem for menneskene, dyrene og miljøet. Kom til standen deres og få tips hvordan du kan spise mer deilig plantebasert mat - de hjelper deg med å komme i gang!

FugleAdvokatene - En frivillig organisasjon som driver med redning og rehabilitering av byfugler i Oslo og Bergen, samt informasjons- og holdningsarbeid. På deres stand kan du kjøpe fine produkter, som sokker og kopper, med fuglemotiver. 

Hestevelferd - Hestevelferd er en uavhengig interessegruppe som jobber for å bedre alle hesters livskvalitet gjennom holdningsendringer, kunnskapsheving og endrede regler og forskrifter.Kom innom og hør om hvordan de jobber for hestene. Du kan også kjøpe merch, bli støttemedlem og få informasjon om hvordan du kan bidra aktivt.

Nettverk for dyrs frihetEn dyrevernsorganisasjon som dokumenterer, avslører og bekjemper dyremishandling. Kom innom standen og kjøp en gave som støtter dyrene. Du kan bl.a. kjøpe bøker, kopper, handlenett,  t-skjorter,  og du kan selvfølgelig bli medlem!

World Saving Hustle - World Saving Hustle (WSH) er en nettverksorganisasjon som jobber bredt med klima og miljøvern, dyrs rettigheter og menneskerettigheter. 

bottom of page