SPONSORER OG UTSTILLERE

Fiskar2.png

Vi arbeider med årets utstillere og listen vil oppdateres fortløpende fram mot festivalen. Ønsker du å ha stand eller er det noen du gjerne vil vi skal spørre om å komme? Send oss en e-post til kontakt@oslovegetarfestival.no

SPONSORER

Coop Vegetardag - Coop Vegetardag har mange spennende plantebaserte produkter og slipper stadig nye, som pålegg og middagretter. Ta turen innom standen deres for å smake deilige retter fra serien. 

Oatly - Oatly lager fantastiske havrebaserte produkter, som havredrikker, iskrem og årets nyhet tyrkisk havregurt. På standen deler de ut gratisprøver av iskrem og gratis kaffe. 

Plantego' - Plantego' er en ny serie plantebaserte pålegg til brødskiva - helt veganske og laget med omtanke. På standen til Plantego' får du gratis smaksprøver av produktene, og det vil også være mulig å smake på mulige nye produkter de ønsker å lansere etterhvert! Plantego' vil også ha en morsom og fargerik aktivitet på stand. Om du har noe hvitt eller grått i skapet som kan trenge ny farge, så besøk standen og farg tøyet ditt i Plantego'e farger!  Velkommen til en fargerik, morsom og smakfull stand!

RESTAURANTBODER
Cake Sisters Oslo - Kakene fra Cake Sisters gir vann i munnen. Kakene er i amerikansk stil, dekket av deilig glasur og pyntet på en måte som gjør at du føler deg som et barn i en godtebutikk. Sørg for å holde av litt plass i magen så du får smakt på minst en av disse nydelige kakene.  

Chokland - Chokland lager syltynne crepes med sjokoladefyll og selger nydelige veganske sjokolader. Sjokoladene er hjemmelaget fra bunnen av.

Empress - Empress er et bryggeri som produserer kombucha og andre alkoholfrie drikkevarer. På Oslo Vegetarfestival serverer de også supergode veganske, crunchy wraps sammen med andre produkter de har tryllet fram. 

Funky Fresh Foods - Funky Fresh Foods driver vegansk og økologisk kafé og catering i Oslo. På festivalen selger de supergode carrot dogs og cauliflower wings. 

Leske - Leske selger Forfriskende drikke fra Dash Sparkling Water - helt uten sukker!

Grønn mat - Hos Grønn mat kan du spise unike og nydelige smoothiebowls, toppet med sprø, deilig granola, nøttesmør, bær og andre råvarer i sesong. 

Masalamagic - Masalamagic lager nydelig indisk mat, som de serverer med lekre indiske sauser. Her kan du også kjøpe med sauser hjem, som deres supergode mango chutney. Og trenger du krydder for å lage autentisk indisk mat hjemme? Det får du også på standen deres. 

Los Tacos - Los Tacos er en meksikansk-amerikansk restaurant som er inspirert av de lokale tacosjappene i San Diego og Nord-Mexico. Restauranten har tilpasset konseptet med noen av de vanlige «tacofredag»-ingrediensene for å gi oss nordmenn «comfort food» når vi trenger det. Los Taco drives av rask service og kvalitetsmat, samtidig som de skaper en god atmosfære for hver 
kunde.  

Silk Road - Silk Road er et vegansk konsept som har både en nyåpnet restaurant på Skillebekk og en street food bod hos Oslo Street Food på Torggata bad. Silk Road lager spennende retter fra landene langs silkeveien. 

Tunco - Tunco serverer eksotiske wokretter fra hele verden. Nam!

Vafleriet - Hos Vafleriet får du de lekreste belgiske vafler med toppingen du kan drømme om, som melkefri softis, varm sjokoladesaus og friske bær. Vaflene lages ferske på bestilling og smaker himmelsk.  

Vege Mama - Vege Mama mater Osloborgerne som om de alle var hennes egne barn. Hun disker opp fargerik, probiotisk mat stapfull av næring lagd med kjærlighet. Kimchi, kraut og nøttepålegg er hennes spesialiterer som selges på glass året rundt. På Oslo Vegetarfestival serverer hun probiotiske buddha bowls med alle regnbuens farger; kimchi, kraut, bokhvete, spirer, grønnsaker, nøtter og frø og deilig saus- med fokus på maksimal næring, smak og best fordøyelse. For å slukke tørsten blir det islatter i mange slag. "Probiotika til folket!"

 


PRODUKTSTANDS

Arnika.no - Arnika er en nettbutikk med et stort utvalg for naturlig helse og velvære. De presenterer egne merkevarer, som Plantforce Synergy protein og Biosym vegansk kosttilskudd.

Be:Eco netthandleri - Hos Be:Eco får du "zero waste"- produkter som reduserer avfall i hverdagen, for mindre engangsbruk og mer gjenbruk. 

Botanic Garden - Botanic Garden kommer helt fra Estland for å selge sin lekre veganske kosmetikk- og skjønnhetsprodukter. 

Eco o’clock - Eco o’clock har hjemmelagde veganske og plastfrie produkter, som gode leppepomader og deodoranter som dufter peppermynte eller lavendel. Produktene er i tuber laget av nedbrytbart papir, perfekt for deg som vil generere minst mulig søppel. 

Go'Vegan - Go'Vegan har jobbet tett med veganske stemmer for å utvikle plantebaserte produkter perfekt til brødskiva. De produserer plantebaserte smøreoster, og ost i skiver og i blokk. Kom innom standen for smaksprøver. 

Grønt Skift - Etiske og miljøvennlige klær - Norges største utvalg av etiske og miljøvennlige klær til hele familien. Vanligvis er de en nettbutikk, men nå tar de turen fra Bergen for å treffe deg.

Noia.shop - Nettbutikken noia.shop selger kun miljøvennlig mote og vintage. Produktene er av økologiske eller naturlige materialer og uten giftige kjemikalier. Du finner også vintage og gjenbruk under second chance på nettsiden. Alle produktene er produsert under etiske arbeidsforhold og med rettferdig handel. 

Oh Yes - Oh Yes AS tilbyr mat- og velværeprodukter som er bærekraftige, rene og sunne uten kompromiss på kvalitet eller design. Kom innom standen for smaksprøver og for å kjøpe vegansk mat, kosmetikk og livstilsprodukter. 

Sproud - Sproud er en helt ny plantebasert M*lk, laget av erter, for smak og for miljøet. Produktene er råkule, og bør testes. 

Wild Fire Foods - Wild Fire Foods selger egne håndlagde sauser og krydderblandinger, som er naturlig veganske, uten fyllstoffer og helt glutenfrie. Her finner du salatdressinger, chilisauser, bbq sauser, ketchup, chimichurri og sukkerfrie krydderblandinger. Produktene er laget fra bunnen av indianske Chef Jeff lokalt i Sandvika. 

 


ANDRE STANDS

Askøy Dyrefristed - Askøy Dyrefristed tar imot dyr i nød. Her lever dyrene for sin egen skyld, uten å måtte produsere noe. Gå inn standen deres for å handle fine produkter til støtte for arbeidet deres, eller for å melde deg som dyrefadder. 

Dale Store gård  - Dale Store gård er en annerledes gård, med et fristed for dyr og andelslandbruk med grønnsaker. Gå innom Dale Store gårds stand for å høre mer om dyrene og bli dyrefadder. 

DNT Edru Livsstil - På Edru Livsstils stand får du smake gode alkoholfrie drinker. 

Dyrebeskyttelsen Norge - Dyrebeskyttelsen Norge har jobbet for at dyr skal bli behandlet med respekt og medfølelse siden 1859. Nå har organisasjonen flere tusen medlemmer i ryggen og 27 lokalavdelinger fra nord til sør. Kom innom standen for å høre hva du kan gjøre for å hjelpe flere dyr. 

Framtiden i våre hender - Framtiden i våre hender jobber for etisk og miljøvennlig forbruk. Målet til organisasjonen er en rettferdig verden i økologisk balanse. Framtiden i våre hender bidrar til endring ved å spre kunnskap og finne løsninger.

FugleAdvokatene - Fugleadvokatene jobber for å gjøre livene til Norges byfugler bedre gjennom opplysningsarbeid, holdningskampanjer og rehabilitering av enkeltindivider. Kom innom standen deres for å lære mer om hva du kan gjøre for å hjelpe fugler, høre fantastiske historier om duer som har blitt reddet og for å kjøpe et av organisasjonene vakre handlenett.  

Norsk vegansamfunn - Norsk vegansamfunn selger kaker og t-skjorter og svarer på spørsmål om veganisme. På standen kan du også melde deg inn i Norsk vegansamfunn og støtte arbeidet med eå gjøre det lettere å velge vegansk i Norge.

Oslo Grønn Ungdom - På Oslo Grønn Ungdoms stand kan du få vite mer om Grønn Ungdom og Miljøpartiet De Grønnes politikk. Dette er også en ypperlig anledning til å fortelle partiet hva DU er opptatt av og ønsker mer av i deres politikk.