top of page

Oslo vegetarfestival arrangeres i Kubaparken, et vakkert parkområde ved Akerselven i Oslo.

Web1-12.png

STED

Kubaparken på Grünerløkka (Maridalsveien 20, 0178 Oslo)

BILLETTER OG KORTBETALNING

Det er forhåndssalg av billetter på Tikkio, eller du kan kjøpe billetter med kort i inngangen. Ledsagere kommer gratis inn med ledsagerbevis. De aller fleste av utstillerne tar kort eller Vipps, men det kan være noen få utenlandske utstillere som ikke gjør det, så ta gjerne med kontanter. 

 

KJØRT KOLLEKTIVT TIL FESTIVALEN!

Oslo Vegetarfestival er sterkt opptatt av miljø og vi oppfordrer deg til å kjøre kollektivt til festivalen. Det er et godt tilbud av kollektivtransport som tar deg til festivalen og hjem igjen:

 

  • Buss: Buss 54 og 34 til Telthusbakken.

  • Trikk: Trikk 11, 12 og 13 til Olaf Ryes plass. 

  • T-bane: Ta T-banen til Jernbanetorget. Bytt til buss 54 eller 34 og ta denne til Telthusbakken.

  • Tog: Tog til Oslo S. Bytt til buss 54 eller 34 og ta denne til Telthusbakken. 
     

Se Ruter.no for reisetider for kollektivtrafikk i Oslo og for å finne reiseruten som passer deg best.

KJØRE BIL?

Må du kjøre bil anbefaler vi å komme tidlig da det er vanskelig å finne parkeringsplass i området. Det er ingen parkeringsplasser tilknyttet Kubaparken, men enkelte parkeringsplasser langs gatene i området ved festivalen. Det enkleste er å benytte parkeringshuset Vulkan P-hus.

 

RULLESTOLBRUKERE - UNIVERSELL UTFORMING

Hele festivalområdet er på bakkeplan, og det er gangstier på store deler av området hvor det er mulig å kjøre rullestol. Alle matbodene vil være på et asfaltert område så her vil det også være mulig å komme fram med rullestol. Enkelte steder er det kun plen, men det er stort sett jevnt og plant underlag. Det er et eget HC-festivaltoalett på området. Inngangen har noe redusert fremkommelighet, og rullestolbrukere med forhåndskjøpt billett oppfordres derfor til å benytte seg av akkrediteringsinngangen (ned mot Vulkan) ved behov. Ta gjerne kontakt med messehjelpere når du ankommer festivalen og vi vil bistå med informasjon om fremkommelighet. Dersom du har spørsmål før festivalen, ta kontakt med Heidi på telefon 91 567 308.

HUND?

Vi i Oslo Vegetarfestival elsker hunder og du kan så klart ta med din beste venn på festivalen, så lenge hunden er komfortabel med å være sammen med mange andre mennesker. Husk å ta med vann til hunden, da det kan være varmt. Og er hunden liten så vær spesielt oppmerksom ettersom det kan være vanskelig å se en liten hund blant mange mennesker. Vi har også utstillere som selger noe godt til hunden, så dere begge kan kose dere på festivalen. 

HOTELL?

Vi samarbeider med Smarthotel i St. Olavs gate, som ligger sentralt i Oslo, ca. 15 minutters gange fra festivalområdet. Hotellet tilbyr billigere hotellrom til festivalens deltakere. I tillegg blir frokostbuffeten oppgradert med mange gode vegetariske og veganske alternativer.

Priser 2022:

Enkeltrom 920-

Dobbeltrom 1020,- (2 pers.)

Superior rom 1270,- (2 pers.)

Alle priser er inkludert frokostbuffet.

 

Når du bestiller så oppgi koden: VEG / For bestilling via epost eller telefon oppgi ref: 333085
Frist for å bestille med rabatt er 10. mai 2022, men det er fremdeles mulighet til å booke rom og få plantebasert frokost inkludert til ordinære priser etter denne datoen. 
 

Les mer om hotellet her: https://smarthotel.no/no/oslo

Bestill rom på nettsiden eller ved å sende en e-post til post.oslo@smarthotel.no

bottom of page