Grønne Folk

Få gratis smaksprøver på burger, falafel og gryter.

Bilde av hender som deler ut gratis smaksprøver på Grønne Folks produkter.

Hvem elsker ikke gratis smaksprøver og å oppdage nye produkter? Hos Grønne Folk får du nettopp dette. De tar med burgere, gryter og falafel, så du kan få smake og oppdage nye favoritter. Produktene er laget av grønnsaker som er litt for lange, korte, skeive eller krokete til å bli solgt i grønnsaksdisken. Så ikke bare smaker produktene fantastisk, de er også ekstra bærekraftige!

Ideen til Grønne Folk kom en høstdag i 2015, da Ragnhild satt ved kjøkkenbordet på familiegården i Frosta. Hun så en traktorhenger med utsorterte gulrøtter passere forbi, på vei til søppeldynga for å bli kastet - fordi gulrøttene ikke hadde riktig form eller størrelse til å bli solgt på butikken.

Ragnhild slo hendene sammen og bestemte seg. «Nå er det nok! Verden har behov for sunn mat. Da kan ikke vi se på at lass på lass med gode, næringsrike grønnsaker går til spille. Vi må gjøre noe!». Hun fikk med seg resten av familien, og kokken Bjørnar, og sammen etablerte de Grønne Folk.

Nå produserer de burgere, hummus, gryter og falafel til hele landet, av "rare" grønnsaker fra gårdene like ved Grønne Folks produksjonskjøkken. Produktene lages uten tilsetningsstoffer og smaker fantastisk. Gå innom standen til Grønne Folk og prøv selv.