Publisert: 30. mars 2023

Dette er inkludert i billetten din

Hos oss er alle VIPer! Billett til festivalen gir deg full tilgang til alle kokkekurs, foredrag, marked og matområde.

To fornøyde festivaldeltagere

Den største plantebaserte food courten

Hvis du vil teste plantebasert mat finnes det ikke bedre utvalg enn på festivalen! Vi har en stor food court med digg mat og drikke fra alle verdenshjørner - alt er plantebasert. Prøv bao buns, vietnamesisk street food, ekte meksikansk mat (noe annet enn fredagstacoen ja!), fish n' chips, saftige burgere og burritos - og ikke minst et heftig utvalg av godsaker til dessert.

Få med deg vareprøver, kokkekurs, digg mat og den uforglemmelige atmosføren på festivalen

Kokkekurs og foredrag

Hele helgen har vi kokkekurs og foredrag, og du kan delta på så mye du vil. Har du lyst til å bli inspirert på kjøkkenet kan du være med på kokkekurs med noen av landets beste plantebaserte kokker og lære deres triks for å få maten din til å poppe. Det hadde jo vært gøy om du etter helgen både hadde lært deg å lage nøttebasert ost og kunne laget et tamilsk festmåltid?

Vi får også besøk av inspirerende og engasjerende foredragsholdere. Hør om sykehuset som sluttet å servere rødt kjøtt, hvilke plantebaserte trender som kommer fremover og lær hvordan du skal få barna til å elske grønnsaker. Og ikke minst - få med deg BOSH!

Bilde av BOSH foran kjøkkenbenken

Årets headliner er BOSH!

BOSH! er blant verdens største plantebaserte influensere. Opplev dem på festivalen!

Marked med smaksprøver og vareprøver

Vi fyller parken med 90+ utstillere som selger plantebaserte og bærekraftige produkter. Her finner du blant annet mat og drikke, bærekraftige produkter til kjøkken og hjem, veganske klær og sko, vegansk hudpleie og organisasjoner som gjør verden til et bedre sted.

Siste skrik på det plantebaserte markedet får du ofte smakt først på festivalen! Til oss kommer mange utstillere som gir ut smaksprøver og vareprøver på ny digg mat og drikke. Kom tidlig så du får med deg alt som finnes av godsaker!

To damer som selger plantebasert ost

Prøv noe nytt!

Blant utstillerne på festivalen finner du smaksprøver, vareprøver, nye produkter og inspirasjon.

Aktiviteter for alle

Det foregår morsomme og inspirerende aktiviteter hele helgen - alt er inkludert i billettprisen.

Har du med deg barna kan du ta dem med til barneteltet for å få ansiktsmaling, bli med på buttonsverksted eller fortellerstund.

Hvis du har spist nok tofu kan du endelig få valuta for penga i vår styrkekonkurranse! Her kan du få ære, berømmelse og vinne fine premier.

Brenner du for plantebasert og mer bærekraftig mat, men vennene dine skjønner seg ikke på deg? Bli med på vår speed-friending og møt fine folk som har samme engasjement som deg!

I tillegg har vi masser av aktiviteter hos de enkelte utstillerne. Følg med i programmet!

Heng med venner i parken

Ikke minst anbefaler vi å kjøpe digg mat, henge med venner under trærne og høre på sommermusikk fra fantastiske DJ Ruiner.

Hvis du ikke allerede har vært på festivalen tror vi du kommer til å elske atmosfæren og den vennlige stemningen. Vi håper å se deg!

Mennesker som sitter under trærne i Kubaparken.