lørdag kl. 12:00 - 13:15 Barneteltet

Fortellerstund for barna

La barna høre på en nydelig historie mens de slapper av i barneteltet og tegner eller fargelegge motiver fra historien de hører.

Bilde av engasjert forteller med barn i forgrunnen

Finnes det noe koseligere enn å ligge på en myk pute med øynene halvt igjen, eller sitte ved et bord med tegnesakene, mens du lytter til fine dyrehistorier fortalt med innlevelse og glede? Dette kan barna oppleve på Oslo Vegetarfestival.

I barneteltet forteller nemlig Liv Brita Brodal historier for det yngre publikummet på festivalen. Liv Brita er spesielt glad i fine fortellinger om dyr, og har en utrolig fin fortellerstemme. Hun forteller med en entusiasme og innlevelse som drar barna med inn i eventyrene. De får lage bevegelser, dikte opp trylleformularer eller komme med forslag til hva eventyrfigurene skal gjøre. Alt dette gjør eventyret levende og stimulerer fantasien.

Fortellingene varer i 15 minutter og starter 12.00, 12.30 og 13.00. Det er ulike historier som fortelles til de ulike tidspunktene, så det er bare å bli værende så lenge dere ønsker. Fortellingene passer for barn fra 4 år og oppover.

Liv har med noen av de fineste eventyrene i verden, dette kommer barna garantert til å elske!

Portrettbilde av Liv Brita Brodal.

Liv Brita Brodal

Liv Brita Brodal har fortalt eventyr og historier for tusenvis av barn i Norge. Hun har turnert med den kulturelle skolesekken og hatt forestillinger på biblioteker, museer og til og med om bord i en båt. Liv er særlig glad i fortellinger om dyr, og har med seg noen av sine favorittfortellinger til Oslo Vegetarfestival.