søndag kl. 13:15 - 14:00 Kokkekursteltet

Dessertkurs med en konditor! (eng)

Lær å lage veganske makroner av Axel Côme Guillemin!

Bilde av rosa og gule makroner

Sprøtt ytre og nydelig fyll, det er ikke rart så mange elsker makroner. I tillegg til å smake fantastisk er det lite som ser så vakkert og fristende ut som et fat med makroner i ulike farger. Vil du lære å lage disse lekre søtsakene, så du kan imponere gjester eller nyte selv? Da må du komme på kokkekurset med Axel Côme Guillemin, hvor han lærer deg å lage makroner helt uten egg og melk!

Kanskje har du allerede prøv å lage makroner selv, uten å få det helt til. Guillermin forteller at det blir mye lettere når du har sett noen andre gjøre det. Og han vet hva han snakker om. Guillermin har nemlig jobbet som dessertkokk i 16 år. De ti første årene jobbet han i Frankrike, makronenes hjemland. Nå kommer han til Oslo Vegetarfestival for å lære bort sine beste triks for å lage makroner, så vi alle endelig kan få til franske favorittene og imponere både oss selv og andre.

I tillegg til foredraget, befinner Axel seg på matområdet på festivalen, der du får kjøpt fantastisk dessert på standen Asian Home Cooking.

NB: dette kurset holdes på engelsk!

Bilde av Axel Côme Guillemin

Axel Guillermin

Axel Côme Guillemin er dessertsjef for Dinnergruppen, og er hjernen bak de lekre dessertene hos Dinner, Südøst og en rekke andre restauranter. Han har jobbet med konditori i 10 år, og har perfeksjonert veganske makroner.