Asian Home Cooking

Unn deg en dessert etter lunsjen!

Photo: Alexander Grey

OMG, vi har skyhøye forventningen til dessertene du får servert på Asian Home Cookings stand på serveringsområdet. Bak disse lekkerbiskene står nemlig Axel Côme Guillemin, som har nemlig jobbet som dessertkokk i 16 år. De ti første årene jobbet han i Frankrike, makronenes hjemland. Nå er han dessertsjef for Dinnergruppen, og hjernen bak de lekre dessertene hos Dinner, Südøst og en rekke andre restauranter. Han har jobbet med konditori i 10 år, og har blant annet perfeksjonert makroner, men på standen hans får du så mye digg!

Har du lyst til å lære å lage makroner uten egg og melk selv? Da har du kommet riktig sted, Axel Côme Guillemin lærer nemlig bort sine beste triks og sørger for at du lykkes når han også holder makronkurs på festivalen!

Festivalmeny

Deilige og sofistikerte desserter, laget av en erfaren dessertkokk! Smak deg frem til din favoritt blant:

Makroner: lychee og bringebær, jordbær og basilikum, matcha

Konfekt: svart sesam og mandel, hasselnøtt og koriander

Iskrem (1/2/3 kuler): lime og basilikum, pasjonsfruk og mango, bringebær quzu

Onigiri: svart pepper seitan

Drikke: 100plus isotonic, mogu mogu med nata de coco