Sesongens ville vekster med Wilder Kitchen (eng)
Lær hvilke spennende retter du kan lage av ville vekster!
Vil du lære hvordan gjenkjenne vårens spiselig, ville vekster og hvordan høste og tilberede dem? Og vil du lære smaksrike oppskrifter hvor ingredienser du finner gratis utenfør døren din kombineres med sesongens ingredienser dyrket av lokale økologiske bønder?
Da er kokkekurset med Rebekka Hawkes for deg! Hawkes står bak Wilder Kitchen og kuraterer plantefokuserte arrangementer der hun inviterer gjester til å koble seg på naturen igjen. Wilder Kitchen bruker de potente smakene i ingrediensene for å lage krative retter. Alt er vegansk, og råvarene er økologiske og høstet lokalt.
NB! Dette kurset er på engelsk.
Målet er å overraske, glede og å åpne øynene for naturens overflod.
Rebecca Hawkes
Rebecca Hawkes er kokk, driver Wilder Kitchen og arrangerer 'Human Kind Project' - en donasjonskafé som bygger fellesskap og gir tilgang til sunn plantemat, uavhengig av budsjett. Kafeen arrangeres en gang i måneden og er fullstendig finansiert av en "betal hva du kan"-modell. Prosjektet er støttet av matdonasjoner fra lokale kafeer og benytter seg av råvarer fra hagen det holdes i og "matsvinn" fra industrien.