Publisert: 26. april 2024

Det beste fra planteriket!

Vi garanterer heftige smaksopplevelser! Her er noe av det du kan kose deg med på festivalen - du bør komme sulten!

Bilde av to glade festivalgjester

Den største plantebaserte food-courten

Har du lyst til å spise grønnere har du kommet til rett sted!

På serveringsområdet finner du Norges største utvalg av plantebaserte matboder med smaker du kommer til å elske! Et innside-tips fra oss i Oslo Vegetarfestival er å spise lett frokost - for her er det utrolig mye spennende å teste, utforske og digge.

Ta deg en fresh falafel som en bonusfrokost, og start dagen med en kaffe og digg bakst før du utforsker resten av festivalen!

Kjøp billett

Noe av det du kan kose deg med!

Med helgepass kan du kose deg med nye og digge smaker hele helgen!

Utforsk et eldorado av mat og drikke

Serveringsområdet bugner av mat og drikke fra alle verdens hjørner. Her er noen tips!

Frisk og syrlig lunsjpannekake - og vietnamesisk iskaffe

Hvis du ikke har prøvd vietnamesisk mat er tiden inne nå. Eat Happy Vegan har med sine berømte vietnamesiske lunsjpannekaker, med frisk og syrlig fyll. Når du går innom standen så pass på at du får med deg en iskaffe, den er himmelsk - og beryktet!

Saftige burgere, döner og street food

Du finner klassisk festivalmat, som saftige burgere hos Seeds, fresh falafel hos Falafel n' juice og döner kebab hos Döner Bros. Hos Toast får du rolls roycen av grillede sandwicher, perfekt til brunsj og Dumpling queen disker opp supergode duplings, laget med lokale råvarer og på den tradisjonelle måten. Nordvegan har med bao buns, sommerruller og mye annet digg street food.

Etiopiske injeera og srilankisk street food

Hvis du ikke har prøvd etiopisk mat, må du komme innom Mesobs stand, der du får smakt flere forskjellige gryteretter med deilig injera-lefse. Og det Sri Lankiske kjøkken blir fort et av dine nye favorittkjøkken etter at du har smakt de nydelige street food-rettene til Sri Lankan Street Food!

Kjøp billett
Digge baobuns

Himmelske desserter fra festivalens konditorer

Hvis du liker søte retter har du kommet til himmelen. Hos Asian Home Cooking disker konditor Axel Côme Guillemin de lekreste desserter Han har jobbet 10 år som konditor i Frankrike og er dessertsjef hos blant andre Asia og Südøst, så her er det bare å glede seg!

Bakerina tar med seg nystekte cookies, sørg for å sikre dine før hun blir utsolgt. Håndbakt har kanskje byens beste bakst, her må du teste kardemommebollen, omg! Vafleriet er så klart også tilbake med sine overdådige belgiske vafler toppet med is, varm sjokoladesaus og friske bær og Talormade disker opp med nystekte dougnuts (vi anbefaler å kjøpe noen ekstra du kan ta med hjem).

Tørsten slukker du med forfriskende boble-te fra Teaology, lemonade, du kan svinge innom baren vår eller besøke den aller første utgaven av Oslo Sider- og Frukvinfestival, som arrangeres som en del av Oslo Vegetarfestival.

Glutenfritt?

Spiser du glutenfritt? We got you covered! Matboder med glutenfrie retter er markert med denne skiltingen slik at du enkelt finner noe digg å spise!