Sopp - stjernen på tallerkenen
Lær av kokk Christoffer Greiner Fallet hvordan du imponerer med sopp!
![](https://cdn.sanity.io/images/y22dlo4f/production/09418292a88c1670318659bc525df8e199d155dd-3965x5948.jpg?auto=format&crop=entropy&fit=crop&h=600&q=75&w=1000)
Lær hvordan du forbereder spennende, og litt mer uvanlige sopp-typer til en imponerende middag som fryder sansene. Utvalget av sopp har nådd nye høyder de siste årene, og nå får du tak i lokalprodusert piggsvinsopp, korallpiggsopp m.fl. Men hvordan kan du få disse til å skinne på tallerkenen?
På dette kurset får du ny kunnskap til ditt kulinariske repertoar og inspirasjon til spennende retter som hedrer sopp. Du lærer alt du trenger å vite om de litt mer uvanlige sopptypene, hvordan du forbereder dem og hvordan du får teksturen perfekt.
![Christoffer Greiner Fallet ser inn i kamera.](https://cdn.sanity.io/images/y22dlo4f/production/b4b878646456e44cd843b85816a7415f5f1e8044-3000x4000.jpg?auto=format&fit=crop&fp-x=0.493&fp-y=0.306&h=250&q=75&rect=0,0,3000,4000&w=250)
Christoffer Greiner Fallet
Christoffer Greiner Fallet er på De Norske Kokkelandslagene junior og tok nylig sølv i VM i kokkekunst. Han driver Fallet Catering og har jobbet på ærverdige restauranter som Kvitnes gård, Plah og Vaaghals. Han er ekspert på hvordan tilberede sopp og deler sin kunnskap med deg.