Sopp - stjernen på tallerkenen
Lær av kokk Christoffer Greiner Fallet hvordan du imponerer med sopp!
Lær hvordan du forbereder spennende, og litt mer uvanlige sopp-typer til en imponerende middag som fryder sansene. Utvalget av sopp har nådd nye høyder de siste årene, og nå får du tak i lokalprodusert piggsvinsopp, korallpiggsopp m.fl. Men hvordan kan du få disse til å skinne på tallerkenen?
På dette kurset får du ny kunnskap til ditt kulinariske repertoar og inspirasjon til spennende retter som hedrer sopp. Du lærer alt du trenger å vite om de litt mer uvanlige sopptypene, hvordan du forbereder dem og hvordan du får teksturen perfekt.
Christoffer Greiner Fallet
Christoffer Greiner Fallet er på De Norske Kokkelandslagene junior og tok nylig sølv i VM i kokkekunst. Han driver Fallet Catering og har jobbet på ærverdige restauranter som Kvitnes gård, Plah og Vaaghals. Han er ekspert på hvordan tilberede sopp og deler sin kunnskap med deg.