Middag på under 30 minutter med Kriss Loves Food
Lær å lage en rask og enkel hverdagsmiddag med gode råvarer.
![Kristoffer Tvilde smiler til kamera.](https://cdn.sanity.io/images/y22dlo4f/production/c0b1b0e3f0a94a13f4d86281d778a281f386ad0f-360x360.jpg?auto=format&fit=crop&fp-x=0.493&fp-y=0.311&h=216&q=75&rect=0,0,360,360&w=360)
Sprø panko tofu, lun tomatsaus og perfekt kokt pasta - Kriss loves food lærer deg å lage en av sine favorittretter på Oslo Vegetarfesival.
– Jeg har testet mange ulike måter å tilberede tofu på og falt virkelig for denne panerte varianten. Den gir en skikkelig crunchy kontrast til pastaen med tomatsaus. I tilegg er den veldig enkel å lage, sier Kristoffer Tvilde, som står bak Krisslovesfood.
Han forteller at han vil vise deg hvor anvendelig tofu er når du skal lage proteinrik fastfood. Og hvor enkelt det er å lage en knallgod tomatsaus, genial til å bruk opp rester fra kjøleskapet.
– Jeg håper kurset bidrar til at du tenker litt på den slitne gulroten som ligger bakerst i kjøleskapet neste gang du lager middag, sier han.
![Bilde av en rett med panko-tofu og pasta](https://cdn.sanity.io/images/y22dlo4f/production/2d86403e558e442f6bbe4f00c8bf21f8cc6dcf65-2048x1152.jpg?auto=format&fit=max&q=75&rect=0,0,2048,1152&w=700)
Kristoffer fra Kriss loves Food er så god til å dele smarte tips og lager nydelige oppskrifter!