OBS! Du ser nå på et arrangement fra 2023.

lørdag kl. 15:00 - 15:45 Foredragsteltet

Møt verdens største vegetarinfluencere!

Hør hvordan BOSH! bygget en bedrift med populære oppskriftsvideoer, egne produkter i dagligvare og over en million solgte kokebøker på bare seks år.

Bilde av de to mennene i BOSH bak et bord med mat.

Millioner følger dem på sosiale medier og vi elsker oppskriftene deres. Nå kommer to av verdens største vegetar-influensere til festivalen!

Eksperter på smak

Siden vi først oppdaget BOSH har middagene aldri blitt helt de samme. BOSH er mestere i å lage veganske smaksbomber med urter, kryddere og digge konsistenser som får oss til å stappe oss (litt for mye). De har lenge vært blant våre favoritter - og nå kommer de endelig til Oslo Vegetarfestival!

BOSH har over 3,1 millioner følgere på sosiale medier og har solgt over 1 million kokebøker!

BOSH er Henry Firth og Ian Theasby, to barndomsvenner fra Sheffield i England som i løpet av noen få år har skapt en plantebasert suksess.

Siden 2016 har de holdt et høyt tempo! De har gitt ut Storbritannias mestselgende veganske kokebok, fått to British Book Awards, har et eget TV-program («Living on the Veg») og har til og med en egen produktserie i butikkene i England.

Og ikke minst har de produsert en drøss med fantastiske matlagingsvideoer - hvis du ikke har sett dem ennå - sjekk dem ut!

Treff dem på festivalen!

Nå kommer duoen til festivalen for å fortelle om hvordan de endte opp blant verdens største plantebaserte influensere. Hvordan har de klart å bygge opp dette på få år? Hva kan vi lære av dem? Kom og hør og still dine spørsmål!

Etter foredraget kan du kjøpe kokebok fra BOSH og få den signert.