søndag kl. 15:45 - 16:30 Kokkekursteltet

Sopp - stjernen på tallerkenen

Lær av kokk Christoffer Greiner Fallet hvordan du imponerer med sopp!

Lær hvordan du forbereder spennende, og litt mer uvanlige sopp-typer til en imponerende middag som fryder sansene. Utvalget av sopp har nådd nye høyder de siste årene, og nå får du tak i lokalprodusert piggsvinsopp, korallpiggsopp m.fl. Men hvordan kan du få disse til å skinne på tallerkenen?

På dette kurset får du ny kunnskap til ditt kulinariske repertoar og inspirasjon til spennende retter som hedrer sopp. Du lærer alt du trenger å vite om de litt mer uvanlige sopptypene, hvordan du forbereder dem og hvordan du får teksturen perfekt.

Christoffer Greiner Fallet ser inn i kamera.

Christoffer Greiner Fallet

Christoffer Greiner Fallet er på De Norske Kokkelandslagene junior og tok nylig sølv i VM i kokkekunst. Han driver Fallet Catering og har jobbet på ærverdige restauranter som Kvitnes gård, Plah og Vaaghals. Han er ekspert på hvordan tilberede sopp og deler sin kunnskap med deg.