lørdag kl. 17:00 - 17:45 Kokkekursteltet

Middag på under 30 minutter med Kriss Loves Food

Lær å lage en rask og enkel hverdagsmiddag med gode råvarer.

Bilde av en rett med panko-tofu og pasta

Sprø panko tofu, lun tomatsaus og perfekt kokt pasta - Kriss loves food lærer deg å lage en av sine favorittretter på Oslo Vegetarfesival.

– Jeg har testet mange ulike måter å tilberede tofu på og falt virkelig for denne panerte varianten. Den gir en skikkelig crunchy kontrast til pastaen med tomatsaus. I tilegg er den veldig enkel å lage, sier Kristoffer Tvilde, som står bak Krisslovesfood.

Han forteller at han vil vise deg hvor anvendelig tofu er når du skal lage proteinrik fastfood. Og hvor enkelt det er å lage en knallgod tomatsaus, genial til å bruk opp rester fra kjøleskapet.

– Jeg håper kurset bidrar til at du tenker litt på den slitne gulroten som ligger bakerst i kjøleskapet neste gang du lager middag, sier han.

Kristoffer fra Kriss loves Food er så god til å dele smarte tips og lager nydelige oppskrifter!

Kristoffer Tvilde står på kjøkkenet og smiler inn i kamera

Kristoffer Tvilde

Kristoffer Tvilde er en av Norges største matinfluencere, og står bak Kriss Loves Food med over 100 000 følgere på Instagram og over 100 000 følgere på Tiktok. Her langer han fantastiske retter, og deler smarte tips til hvordan leve mer miljøvennlig.