mia frogner fra green bonanza klar for oslo vegetarfestival!

Foto: Erik Sæter Jørgensen

greenbonanza_Mia-2-f.jpg

Vi er glade for å kunne avdekke et nytt kokkekurs og foredrag på årets program!

Mia Frogner står bak bloggen Green Bonanza og er forfatter av kokebøkene Grønnere! og Grønn Bonanza. Hun er dessuten en sprudlende, engasjert og kunnskapsrik kursholder!

På Oslo Vegetarfestival frister hun med både kokkekurs og foredrag:


RESTEFEST MED MIA - KOKKEKURS
Hva lager du når du tror du ikke har noe å lage noe av? Gjennom prosjektet "restefest" har Mia de siste årene stått mang en dag med hodet nederst i skuffer og skap for å finne ut hva hun kan bruke det lille som finnes til. På Oslo Vegetarfestival skal hun se hva hun kan bruke av de andre kursholdernes rester for å lage - nettopp - en restefest. Å spise opp maten vår istedet for å kaste den er et av de viktigste klimatiltakene du og jeg kan gjøre, og da kan det være lurt med noen restetriks på lager. Se Facebook-event.

 

"DET HJELPER IKKE AT DU SPISER MINDRE KJØTT!" - FOREDRAG

Hørt det før? Sagt det før? Debatten rundt hvorvidt det egentlig nytter at vi i Norge spiser mindre kjøtt blir bare hetere og heter jo fler forskningsrapporter som kommer. Som en som ikke har spist på kjøtt siden 2004, har Mia mang en gang fått både spørsmål og kommentarer rundt hvorvidt det hjelper, nytter, eller i det hele tatt har noe å si. I dette foredraget drar Mia oss gjennom de siste årenes klimaforskning som kommenterer kjøttets påvirkning, og gir oss en bunke ferdigformulerte svar på de mest stilte spørsmålene, fiks ferdig og klar til bruk. Se Facebook-event.
 

Lyst å høre Mia? Kjøp billett til Oslo Vegetarfestival - alle kokkekurs og foredrag er inkludert i inngangsbilletten!