top of page

Velkommen til frivilligsiden!

Så gøy at du er med oss for å lage Oslo Vegetarfestival! På denne siden finner du mer informasjon om de ulike vaktene og annen nyttig informasjon.

 
Generell informasjon 

 • Festivalens åpningstider er kl.11:00-18:00 lørdag 27.05 og søndag 28.05. Festivalen holder til i Kubaparken.

 • Arbeidstid for frivilligvakter: dagvakt: kl.09:00-14:30 kveldsvakt: kl.14:00-19:30

  • Kokkekurs-/foredragstelt: kl.10:00-14:30

  • Opprigg torsdag og fredag: dagvakt kl. 09:00-14:30, kveldsvakt kl. 14:00-19:30

  • Nedrigg søndag: kl.17:00-22:00

  • Nedrigg mandag: kl.09:00-15:00.

 • Frivilligteltet: Benyttes av alle de frivillige til pauser, spising, henge klær/vesker og lignende under festivalens åpningstider.

 • Alle frivillige vil motta en gul t-skjorte som dere bruker under festivalen.

 • Møtt opp ved frivilligteltet når vakten din starter. Frivilligteltet er ved siden av akkrediteringsinngangen. Se festivalkartet her.

Skjermbilde 2022-04-13 kl. 22.42.33.png
Web1-13.png

Arbeidsoppgaver


GJELDER ALLE

Ved oppmøte kl.09:00 brukes den første halvtimen til opplæring, orientering og morgenkaffe. Deretter skal alle vakter bortsett fra inngang (billettsalg/ billettkontroll) møte i bemanningsteltet for å hjelpe til med siste opprigg før festivalen åpner. Ved kveldsvakt skal alle vakter gå til bemanningsteltet for nedriggsoppgaver etter at de er ferdige med egne arbeidsoppgaver.

 

BILLETTSALG OG BILLETTKONTROLL
Dagvakt

Sette opp bord ved inngangen med lapp om inngangspris, sette opp kasse, søppelspann og gjøre inngangen klar. Sitte i inngangen, ta imot betaling og kontrollere forhåndskjøpte billetter. Før festivalen åpner, vil det samle seg goodiebag-hunters foran inngangen, de må sluses inn i god tid så det ikke blir for lang kø. Handikappede, utstillere, presse og frivillige må veiledes til å benytte riktig inngang (akkreditering).

Viktig: Vi tar ikke kontanter med mindre det ikke finnes noen annen løsning. Vi tar fortrinnsvis kort, har Vipps ved behov. 
 

Kveldsvakt

Samme som på dagen. Når festivalen er stengt rydder kveldsvakt opp inngangen og deltar i generell opprydding.
 
PUBLIKUMSOMRÅDET (UTSTILLERE OG MATBODER)

Dagvakt

Henge opp plakater på utsiden av gjerdet rundt festivalen som viser veien til festivalen, inngang, akkreditering o.l. Henge opp øvrige plakater på festivalområdet der det er behov, sette opp søppelspann med poser etc. 
 

Dag- og kveldsvakt

Være tilgjengelig for besøkende ved spørsmål, skifte søppelposer og dunker når de er fulle, passe på at det er toalettpapir og ser greit ut i toalettbåsene, fjerne søppel på festivalområdet fortløpende etc. Kaste alt avfall i container. 
 
AKKREDITERING
Sitte i akkrediteringsinngang for frivillige, utstillere, presse, foredragsholdere, handikappede, influencere etc. Sjekke inn registrerte og gi ut festivalpass. Delta i opprydding og nedrigg etter festivalens stengetid. 
 
FOREDRAGSTELT 

Dagvakt

Hjelpe foredragsholdere med klargjøring av utstyr som projektor, mikrofon og være tilgjengelig under foredraget for å assistere ved behov. Gi tegn til foredragsholder når det er 15 min og 5min igjen. Informer publikum om neste foredrag ved slutten av hvert foredrag.


Kveldsvakt

Rydde foredragstelt; sette stoler på plass, rydde opp søppel etc. 

KOKKEKURSTELT
Dagvakt

Hjelpe dersom ved behov og sjekke at mikrofonen fungerer. Spør kokkekursholder på forhånd om det er noe hen trenger hjelp til under kokkekurset før det starter. Gi tegn til kokkekursholder når det er 15min og 5min igjen. Informer publikum om neste kokkekurs ved slutten av hvert kokkekurs. 
 

Kveldsvakt

Rydde opp i kokkekursteltet, sette stoler på plass, rydde opp søppel etc. 
 
UTGANGSVAKT
Deltar i generell klargjøring og opprigg i festivalområdet før åpningstid. Har ansvar for at ingen slipper inn gjennom utgang uten billett. Delta i generell nedrigg etter at festivalen stenger. 
 
INFORMASJONSBOD 
Klargjør infobod før åpningstid, legge ut kart og program etc. Når dette er ferdig, hjelpe med generell opprigg før åpningstid. Ta imot og svare på spørsmål fra besøkende under festivalen). Kveldsvakt rydder sammen etter vakt og hjelper så til med generell nedrigging på resten av festivalen. 
 
BRANNVAKT

Sitte ved nødutgangen i tilfelle brann. Hvis det begynner å brenne (eller en annen nødsituasjon), åpne gjerdet så folk kan løpe ut. Før og etter åpningstid hjelpe til med rigging og opprydning.
 
RIGGING

Hjelpe med opp- og nedrigg. Dette innbærer opp- og nedrigg av telt, boder, gjerder, og lignende. Opprigg vil finne sted torsdag og fredag, nedrigg er søndag kveld og mandag. ​
 
BACK-UP

Ekstravakter som blir plassert etter behov.
 
ØLSALG og DRIKKEBOD
Salg av øl på boks, sider, vin, og alkoholfri drikke. Frivillige i ølboden må være fylt 18 år. Ølområdet vil være avgrenset, og vakter vil sjekke legitimasjon ved inngangen. 

 

bottom of page