Fiskar.png

* ENGLISH? If you need an English translation, please contact us.

Oslo Vegetarfestival drifter matområdet på årets Body Mind Spirit festival ("BMS") på Lillestrøm 8.-10. november. Vi gleder oss til å skape et yrende og spennende matområde og håper du blir med oss som utstiller!

På disse sidene har vi samlet nyttig informasjon for deg som vil melde deg på som utstiller eller trenger flere opplysninger. Hvis det er noe du ikke finner svaret på kan du ta kontakt med Odd Harald Eidsmo Barder på telefon 95 76 06 72 eller kontakt@oslovegetarfestival.no.

TID OG STED

BMS arrangeres 8.-10. november på Norges Varemesse på Lillestrøm. Se her for veibeskrivelse. I 2018 hadde Body Mind Spirit festival ca. 5400 besøkende, en oppgang på 8 % fra året før.

PÅMELDING OG AVBESTILLING

Link til påmeldingsskjemaet finner du under. Etter påmelding får du en faktura fra oss og evt. skriftlig bekreftelse på at standplassen er reservert. Før du melder deg på anbefaler vi at du leser igjennom all informasjon på denne siden. Påmeldingen er bindende og det gis ingen refusjon ved avbestilling av standplass. Så langt det er mulig kan vi imidlertid gjøre justeringer av strømbehov, standmodul m.m. etter bestilling. 

PRISER OG MODULER

Utstillere kan bestille "produktstands" eller "motstands".

Produktstand er stands med produktsalg, utdeling av informasjon, smaksprøver, produktdemonstrasjoner o.l. Produktene som selges skal i hovedsak være relatert til mat/drikke ettersom standen står på matområdet.

  • 1 modul produktstand, 2x2 meter (4 kvadratmeter), kr 5500 + mva.

  • 2 moduler produktstand, 4 meter bred x 2 meter dyp (8 kvm.), kr 9 900 + mva.

Matstand er stands med servering av mat/drikke som skal spises eller drikkes på området.

  • 1 modul matstand, 2x2 meter (4 kvadratmeter), kr 7800 + mva.

  • 2 moduler matstand, 4 meter bred x 2 meter dyp (8 kvm.), kr 15 600 + mva.

  • Food trucks (matservering), 8 kvadratmeter (opptil 4 meter lengde), kr 15600 + mva.

Kaffesalg fra stand kan kun skje etter særskilt avtale.

For både produktstands og matstands er vegger, ramme, to stoler, ett bord (120x60 cm), standskilt og strøm opptil 500 W inkludert i prisen. For food trucks er kun strøm opptil 500 W inkludert. Utstillerne vil også bli omtalt på bodymindspiritfestival.no.

Inkludert i standprisen er følgende antall inngangsbilletter:

  • 4-6 kvadratmeter stand: 4 inngangsbilletter

  • 7-20 kvadratmeter stand: 6 inngangsbilletter

  • over 20 kvadratmeter: 10 inngangsbilletter

Inngangsbilletter utover inkludert antall kan utstillere kjøpe for kr 120/stk + mva.

Er du en utstiller med begrenset inntjeningspotensiale (feks. mindre produsenter, interesseorganisasjoner o.l.) kan du sende oss en e-post og spørre om rabattert pris.

KART OVER MATOMRÅDET

Under ser du kart over matområdet (rød markering). Utstillere kan ikke selv velge plasser, men tildeles de plassene som vi anser som best ut fra når de meldte seg på, dvs. slik at de som melder seg på først får de beste plassene. Endelig oppsett over matområdet er ikke endelig avgjort, det kan komme endringer.

velkommen som utstiller til matområdet på body mind spirit festival!

Skjermbilde 2019-08-23 kl. 11.52.35.png
Fiskar.png

TILBEREDNING AV MAT

Åpen flamme, kull eller gass er ikke tillatt på stedet. Elektriske koke-, steke- og grill-alternativer er lov. Her enkelt utstiller må passe på at det ikke blir for mye røyk.

BESTILLING AV EKSTRA STANDUTSTYR

Hvis du har behov for ekstra skillevegger, belysning, ekstra strøm eller annet standutstyr kan dette bestilles direkte fra Expo Sales ved Norges Varemesse. Se katalogen med utstyr her. Slik bestilling faktureres direkte fra Expo Sales og er uavhengig av Oslo Vegetarfestival.

INTERNETT

Det er gratis internett for alle på festivalområdet.

ALT PÅ MATOMRÅDET ER 100 % VEGETARISK (VEGANSK)

På matområdet på Body Mind Spirit festival må alt som deles ut, selges eller vises frem på standen være vegansk (det vil si 100 % vegetarisk - ingen animalske ingredienser, heller ikke f.eks. melk, ost, egg, øvrige meieriprodukter, honning, ull, skinn eller lær). Er du i tvil om noe du skal ha med er vegansk, ta kontakt. Vi oppfordrer utstillere til å merke mat og produkter som glutenfri, sukkerfri, raw food, inneholder nøtter etc. slik at det er enklere for besøkende å orientere seg.

MELDING TIL MATTILSYNET

Alle utstillere som skal selge eller dele ut mat og drikke må melde fra om dette til Mattilsynet og har selv ansvar for eventuell godkjenning samt at standen overholder Mattilsynets krav til hygiene, mathåndtering osv. Dette er utstillers eget ansvar. Besøk Mattilsynets temaside om festivaler og les Mattilsynets brosjyre om hvordan man sikrer god mathygiene på festival. Vi oppfordrer alle utstillere om å forsikre seg om at de overholder gjeldende regelverk!

VANNTILGANG OG KJØKKEN

Det er vaskerom og toalett i nærheten av matområdet hvor utstillere kan hente vann og vaske evt. utstyr. 

PARKERING

Det er gode parkeringsmuligheter på parkeringsplassene utenfor Norges Varemesse. Det må betales for parkeringen på vanlig vis. Ved opp-/nedrigg er det riggområde ved kjøreportene hvor man kan stå parkert midlertidig.

AKKREDITERING

Det vil bli publisert mer informasjon om akkreditering og tilgang til "Min Side".

MILJØ - BRUK AV NEDBRYTBART SERVISE/BESTIKK

Vi oppfordrer alle utstillere til å bruke nedbrytbart bestikk, tallerkner m.m. for å minimere belastningen på miljøet. 


OPPRIGG/NEDRIGG AV STAND

Mer informasjon om opp- og nedriggstider kommer. 

SØPPEL

Det vil bli plassert ut avfalls- og resirkuleringsstasjoner til bruk for publikum og utstillere. Utstillere bes om å ta større gjenstander hjem dersom disse ikke kan kastes i normale søppeldunker (feks. trevirke, stativer fra standen, paller o.l.). Husk å flatpakke all papp og sørg for at avfallet tar minst mulig plass.

Fjerning av søppel eller andre gjenglemte varer fra en utstillers standplass vil faktureres utstiller.

NB! Standen må være bemannet gjennom hele festivalens åpningstid. 
 

SIKKERHET, FORSIKRING OG ANSVAR

Utstillere kan for egen risiko sette igjen utstyr og eiendeler i sitt standområde over natten mellom festivaldagene.

Oslo Vegetarfestival fraskriver seg ethvert ansvar som noen utstiller måtte lide som følge av, eller i forbindelse med, deres deltagelse på Body Mind Spirit festival, herunder som følge av tyveri, skade eller annet tap. Oslo Vegetarfestival gir ingen garantier i forbindelse med deltagelse på festivalen, verken for antall besøkende, omsetning, værforhold eller lignende. 

Det er opp til utstillerne selv å tegne nødvendige forsikringer hvis man ønsker dette.