Publisert: 7. mai 2023

Sjekk ut programmet fra 2023!

Det er mange spennende kokkekurs, foredrag, samtaler og aktiviteter du kan få med deg. Her ser du hva som stod på programmet i år!

Det er så mye spennende du kan lære å lage og bli inspirert av på årest Oslo Vegetarfestival!

BOSH! er noen av de største vegetarinfluencerne i verden, og kommer for å fortelle deg hvordan de har lykkes med over 3 millioner følgere på sosiale medier, over 1 million solgte kokebøker og sin egen produktlinje i de største dagligvarebutikkene i England.

Til festivalen kommer de største vegetarinfluencerne i Norge: Hanne-Lene Dahlgren lærer deg å lage pimpet linsegryte, en rett så god at selv den største skeptiker kommer til å elske den! Mari Hult fra Vegetarbloggen viser deg hvordan lage sykt billig, men også sykt digg mat.

Kriss Loves Food har over 100 000 følgere på Instagram og Tiktok, og er rå på smarte tips på kjøkkenet. Han lærer deg å virkelig mestre tofu, hvordan få liv i grønnsaker du trodde måtte kastes og å lage nydelige sommerruller.

Du kan også høre om Universitetssykehuset i Ørebro, som kuttet kjøtt fra menyen, trender i det plantebaserte markedet, hvordan lære barna å elske grønnsaker og mye mer.

Det blir så klart også mange kokkekurs! Lær å lage hjemmelagde nøtteoster, seitan, tamilsk festmat, luftig ostekake, barnevennlige middager og indisk street food: Kjenner du magen rumle?

Kom på Oslo Vegetarfestival, bli inspirert og lær nye favorittretter, enten du er veggis eller gjerne spise vegetarisk av og til.

Se hele programmet her